Sinds ik  als trouwfotograaf een aantal jaar geleden voor het eerst een bruiloft in het buitenland mocht fotograferen, ben ik verkocht! Dat was me een gaaf avontuur!  Dit was de trouwreportage in Griekenland, vlak bij Athene. Hebben jullie een destination wedding? Ik ben de gezelligste en ongedwongen trouwfotograaf in het buitenland.

Afgelopen jaren heb ik als bruidsfotograaf zowel in Nederland als in het buitenland meer dan 300 trouwreportages mogen vastleggen. Nu zoveel jaar later, ben ik op alles voorbereid. En die ervaring deel ik graag met jullie. Een bruidsreportage in het buitenland heeft alle ingrediënten als een bruiloft in Nederland, maar dan veel meer variatie en uitdagingen. Zoals temperatuur,  bijvoorbeeld met 40 graden Celcius fotograferen in Griekenland!

Ik hou ervan om alles vast te leggen van het begin tot het eind, zodat je een goede en mooie herinnering hebt hoe jullie mooiste trouwdag is geweest. Van de eerste kop koffie tot de laatste cocktail, maar vooral de liefde voor elkaar en de familie.  Daarin zit er geen verschil in met een lokale bruiloft of een buitenlandse trouwerij. Bij buitenlandse bruiloften, ben je vaak twee of meer dagen aanwezig. Hierbij leer je de gasten beter kennen, waardoor er een ongedwongen sfeer ontstaat. Ik mocht al eerder fantastische bruiloften vastleggen in Griekenland, Italië, Frankrijk, en België.

Als trouwfotograaf in het buitenland werk ik met prijzen voor trouwreportages vanaf 12 uur fotografie. Waar  extra reis-, en eventuele verblijfskosten bijkomen.

Omdat trouwreportages ruim van te voren worden geboekt, raad ik je aan om er snel bij te zijn. Jullie zijn van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin deel ik met heel veel liefde alle ervaring die ik heb met bruiloften in het buitenland, kunnen jullie albums bekijken en al jullie vragen stellen. Kom je een bakkie doen?

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft in het buitenland?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact met Melissa
© Selijn 2024