Destination Wedding The Island Club Varkiza Griekenland | Michael & Irini

Ik neem je mee naar mijn destination wedding avontuur in het prachtige Griekenland. Vorig jaar ontmoette ik Michael & Irini en hun zoontje Ivo in mijn studio.  Het was een super gezellig gesprek. Zij vertelden mij over hun twee huwelijken in Nederland en Griekenland. Zij wilden graag dat ik beide huwelijken fotografeerde. De Nederlandse bruiloft werd in Scherpenzeel gehouden bij het prachtige Huize Scherpenzeel. Het was een warme dag en daar waren de Griekse familieleden ook bij. Het was erg leuk om de gasten te leren kennen, en hen in Griekenland weer te zien.

Eind juli vond het huwelijk plaats bij The Island Club Varkiza in Griekenland. De voorbereidingen waren volop bezig in het zomerhuis van Irini’s ouders. Daar werd ik warm onthaald en kreeg allerlei lekkers aangeboden. Na een aantal uur bij hen thuis gefotografeerd te hebben, vertrokken Michael en ik naar de trouwlocatie. Adembenemend, wat een mooi uitzicht en wat een geweldige locatie! Ik moest mijzelf  even in mijn armen knijpen dat ik er echt was.

Irini kwam iets later aan en we begonnen met de fotoshoot. Het ging allemaal vanzelf, ze waren al bekend met mijn manier van werken wat de shoot nog makkelijker maakte. De avondgasten kwamen ondertussen en na de shoot werd het bruidspaar met luid applaus onthaald. Na een korte Griekse ceremonie, was het tijd voor het diner. De tafels waren mooi gestyled door de wedding planners van Kefi Events.
De dansavond begon natuurlijk met dé Sirtaki! Het ziet er heel makkelijk uit, maar nadoen kon ik niet! Tot in de kleine uurtjes gingen ze door met dansen en feesten! Heerlijk, wat heb ik enorm genoten!

Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit heb mogen vastleggen. Het was een geweldige ervaring en avontuur! Dank jullie wel voor deze geweldige dagen, Michael & Irini! Natuurlijk de foto’s van deze geweldige dag! Have fun watching!

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024