Trouwen in Amsterdam bij Ruigoord | Mark & Lorenzo

Trouwen in Amstedam bij Ruigoord een mooi afgelegen artistiek groen dorp

Trouwen in Amsterdam bij Ruigoord. Ergens afgelegen tussen Haarlem en Amsterdam vind je het meest afgelegen en  artistiek groen dorp van Nederland, Ruigoord. Daar waar Mark & Lorenzo na 2  jaar eindelijk ‘JA’ tegen elkaar konden zeggen, gefotografeerd door Melissa !

Ruigoord als trouwlocatie

De Kerk van Ruigoord werd de trouwlocatie van deze mannen. Zij wilden het op hun eigen manier trouwen in Amsterdam bij Ruigoord en dat deden ze zeker! Gehuld in speciaal op maat gemaakte Indiase kledij maakten zij zich klaar voor de hun trouwceremonie. Zoals ik al zei, deden Mark & Lorenzo alles op hun eigen manier, zo ook het tijdstip van de ceremonie. Zij trouwden in de avond met als volgt een spetterend feest en shared dining.

Voorbereiding

Ik ontmoette de mannen tijdens het klaarmaken van hun prachtige Indiase kledij. Het vergde wel wat geduld met alle haakjes die vast moesten, dus hielp ik hier en daar een beetje. Tja, daar komt de personal assistant bij mij naar boven!
De sfeer zat er goed in, Mark & Lorenzo hadden er heel veel zin in. Zij hadden er al 1,5  jaar naar toe geleefd. Na twee keer uitstellen was het dan eindelijk zover!

Het stel werd warm ontvangen door de familie en vrienden. Heel bijzonder was dat er zelfs oma’s en opa aanwezig waren bij dit huwelijk. Ook heel fijn was dat de ouders van Mark hierbij aanwezig konden zijn, aangezien de gezondheid van zijn moeder fragiel was. Je kon de liefde en warmte echt voelen.

Kleine fotoshoot in de omgeving van Ruigoord

Ik nam het trouwpaar mee voor een aantal foto’s in de omgeving. Er was een mooie zonsondergang en wilde er gebruik van maken. Deze fotoshoot duurde misschien maar 15 minuten, het ging er mij vooral om dat Mark & Lorenzo op hun gemak waren en even van elkaar konden genieten zonder de gasten. Ik gaf enkele aanwijzigingen, maar liet hen vooral genieten van elkaar.
Zo werd het een ongedwongen fotoshoot met een geweldige zonsondergang als cadeau!

 

rouwen in Amsterdam bij Ruigoord, trouwfotograaf Amsterdam, Homohuwelijk Amsterdam, trouwfotograaf Amsterdam, Bruidsfotograaf Amsterdam

Ceremonie

De ceremonie was er een om nooit meer te vergeten! Met overweldigend muziek en luid gejoel werden Mark & Lorenzo onthaald als echte popsterren! Iedereen was in een opperbeste stemming, wat een heerlijk gevoel!
De ceremonie werd geleid door the one and only trouwambtenaar Josina. Wat een heerlijk mens is dat toch! Met haar spontaniteit, humor en geweldige speech maakte zij er een feest van. Ook een beste vriendin en vader van Mark spraken lovende woorden over het stel.
Tijdens speeches word ik altijd week, de lieve lovende en warme woorden die men vertellen, raken mij altijd. Gelukkig heb ik dan nog de camera om achter te schuilen als het mij iets teveel wordt.

Spetterend feest bij Ruigoord

Met Rihanna – We found love liep het pas getrouwd koppel om zich even terug te trekken en te ontspannen. Daarna brak het feest los en werd er gelijk gedanst en gefeest. Wat een geweldige ambiance heerste er, ik werd er zelf zo vrolijk van! De DJ wist elke gast wel te vermaken met zijn set muziek. Doordat iedereen zo los was en genoot van elkaar en het pas getrouwd koppel, wist je gewoon dat dit een bijzondere dag was. De connectie die Mark & Lorenzo hebben met een ieder is fantastisch.
Zelfs heeft een van de gasten mij op de foto gezet, alsof ik erbij hoorde! En wat ben ik blij deze foto, wat ik gelijk heb ingesteld als profielfoto op diverse Social Media. Deze foto laat zien wie ik ben en hoe deze bruiloft mij positief stemde.

Dank jullie wel lieve Mark & Lorenzo voor deze onvergetelijke avond!

rouwen in Amsterdam bij Ruigoord, trouwfotograaf Amsterdam, Homohuwelijk Amsterdam, trouwfotograaf Amsterdam, Bruidsfotograaf Amsterdam

Trouwen in Amsterdam bij Ruigoord, trouwen in Amsterdam, homo huwelijk Amsterdam, bruidsfotograaf Amsterdam

Trouwen in Amsterdam bij Ruigoord, trouwfotograaf Amsterdam, Homohuwelijk Amsterdam, trouwfotograaf Amsterdam, Bruidsfotograaf Amsterdam

Trouwen in Amsterdam bij Ruigoord, trouwen in Amsterdam, homo huwelijk Amsterdam, bruidsfotograaf Amsterdam

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024