The best of 2019 Bruidsfotografie

The best of 2019 bruidsfotografie

Jeetje! Een jaar bruidsfotografie is alweer voorbij! Echt voordat je het weet, is het jaar voorbij! Dan is het weer tijd voor ‘ The best of 2019 Bruidsfotografie’. Het was een geweldig jaar met heel veel verschillende bruiloften, wat voel ik mij bevoorrecht om hier deel uit te maken. Maar ook hun levenslange herinnering van hun trouwdag te mogen vastleggen. Met diverse emoties: met liefde, een lach en een traan, maar ook heel veel geluk.

In voor- en tegenspoed

Trouwfotografie mij altijd boeit is omdat je zoveel verschillende mensen ontmoet, die allemaal anders in het leven staan waarin liefde voor elkaar centraal staat. Het voor elkaar zijn in voor-, en tegenspoed. Het is prachtig om dat vast te mogen leggen!

Verrast

Ook als is het niet mijn bedoeling en ga ik er zeker niet vanuit, kwamen bruidsparen met een bedankje. In diverse soorten en mate. Van lekkernijen tot aan persoonlijke berichtjes, wat mij ontzettend ontroerde. Meestal krijg ik een bruidspaar aan het huilen vanwege de trouwfoto’s die ik maak, maar nu was het andersom ♡ . Enorm bevoorrecht, dat is wat ik voel. Ik zeg altijd: zolang ik nog kippenvel krijg van deze mooie momenten en niet als automatisme zie, ga ik door. En in mijn hart en hoofd zie ik nog geen einde. Dat is wat deze passie voor bruidsfotografie met mij doet. Lees hier een aantal reviews van mijn bruidsparen.

The best of 2019 Wedding Photography

What!? Another year already? Menn, time flies when you’re having fun indeed.
What is the best way to start your own new year, my birthday, with a huge thank you to all my lovely couples I’ve met and captured in 2019.
Again, it was a magical year, in which I loved each and every wedding. So blessed and thankful for all those moments with love, laughter, tears of joy and happiness.
And to relive those moments, I made a compilation of my best wedding photos of 2019. I hope you enjoy it!

Love and hugs xoxo

Melissa

bruidsfotografie Zwolle, trouwen in Zwolle, bruidsfotograaf Zwolle, Trouwfotografie Zwolle

trouwfotograaf Amsterdam, trouwen in Amsterdam, bruidsfotograaf Amsterdam

bruidsfotograaf Buitenplaats Sparrendaal, trouwfotograaf Bruitenplaats Sparrendaal, trouwfotografie bij buitenplaats Sparrendaal

trouwfotograaf Amsterdam, trouwen in Amsterdam, bruidsfotograaf Amsterdam

trouwfotograaf Amsterdam, trouwen in Amsterdam, bruidsfotograaf Amsterdam

trouwfotograaf Amsterdam, trouwen in Amsterdam, bruidsfotograaf Amsterdam

 

trouwen in het buitenland, trouwfotografie buitenland, destination photography italy

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024