Ongedwongen trouwfotograaf van Amsterdam

Wat leuk dat je op mijn website bent gekomen toen je zocht naar een trouwfotograaf in Amsterdam. Ook al woon ik in Ede, is Amsterdam is een stad naar mijn hart. Trouwen in Amsterdam is voor veel bruidsparen een vurige wens. Ik geniet er iedere keer weer van als ik in deze mooie stad ben.

Als trouwfotograaf in Amsterdam heb ik op veel mooie trouwlocaties in Amsterdam en omgeving bruidsparen mogen fotograferen.

Wil je een gezellige en spontane bruidsfotograaf die voor jullie mooiste en ongedwongen trouwfoto’s van jullie trouwdag maakt? Dan zitten jullie met Selijn Fotografie goed!
Ik ben bevoorrecht dat ik vaak in Amsterdam mag zijn voor trouwfotografie. Van bruidsfotografie bij het Pompstation  in Amsterdam tot aan trouwlocatie Strand Zuid, van Paviljoen Puur naar de Vergulden Eenhoorn.

Het groene hart van Amsterdam

Wie denkt dat Amsterdam alleen bepakt is met grachten en gebouwen, heeft het enorm mis! Amsterdam kent vele parken en prachtige groene locaties waar je als bruidspaar heerlijk kunt terugtrekken voor de fotoshoot.
Denk daarbij aan het Beatrixpark, gelegen naast Strand Zuid. Het Oosterpark vlakbij Artis, tot aan het prachtige Paviljoen Puur in Diemen. Zo fijn dat deze prachtige stad vele diverse mooie plekjes kent en daarom voor ieder wat wils!

 

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Amsterdam en omgeving

Voorafgaand jullie trouwdag,
Voorafgaand jullie trouwdag ontmoeten wij elkaar graag in mijn studio. Of maken wij een online afspraak via Zoom of Facetime. Tijdens onze kennismaking bespreken wij jullie wensen en laat ik mijn demo-albums zien. Aan de hand daarvan, maak ik een prijsopgave op maat.

Ik vind het heel belangrijk dat jullie specifieke wensen worden vastgelegd. Denk aan de ongedwongen momenten en niet geheel onbelangrijk: wat je wel wil maar ook niet wilt.
Des te meer ik over jullie weet en hoe jullie je trouwdag voor ogen hebben, des te beter ik jullie verhaal kan vastleggen.

Tijdens jullie trouwdag
Tijdens jullie trouwdag leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. Zo wordt niets vergeten en kunnen jullie intens genieten van jullie trouwdag!

Na jullie trouwdag
Na jullie trouwdag ontvangen jullie een preview van maximaal 12 mooie foto’s. Zo kunnen jullie heerlijk nagenieten. Deze foto’s zijn uiteraard op de manier van Selijn Fotografie bewerkt!

Misschien zijn jullie benieuwd naar de reacties van andere bruidsparen ? Lees  de reviews van mijn bruidsparen! 

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Contact
© Selijn 2024