Familie fotoshoot | Cees & Ilena

Familie fotoshoot op het Wekeromse Zand

Ontzettend waardevol, dat is gelijk wat in mij opkwam toen ik deze familie fotoshoot deed samen met Cees & Ilena en hun mooie kroost. Ruim 7 jaar geleden kwam Ilena bij mij in de studio, destijds zwanger van haar oudste Noud. Dat werd een mooie sessie in mijn studio. De newborn shoot deden we heerlijk bij hen thuis. Daar houd ik namelijk van, om een heerlijke ongedwongen sessie bij het gezin thuis te doen. Dan zijn ze ook op hun gemak.

Bruiloft

Twee jaar later mocht ik hun bruiloft fotograferen, hoe tof is dát? Het geeft mij een warm gevoel dat men mij vertrouwt en mij in alle momenten van hun leven willen meenemen en deel laten nemen. Ilena & Cees zagen er fenomenaal uit op en Noud was toen twee jaar oud. Zo leuk! Wat zij niet wisten is dat zij tijdens hun bruiloft al 10 weken zwanger was van hun tweede, Dex. En als kers op de taart dat een een super mooie meid Liva 3 jaar later geboren werd! Wat een rijkdom om zo’n mooi gezin met 3 kids te mogen hebben. Dit jaar wilden ze graag een mooie family fotoshoot van hen samen en hun mooie kroost hun drie kinderen. Het is een enorme eer om ze wederom vast te leggen.

Doel van familie fotoshoot 

Mijn doel tijdens een familie fotoshoot is om hen zo ongedwongen vast te leggen. Ik ben begin altijd met een knusse groepsfoto, dan kan iedereen even loskomen. En nee, ze hoeven niet persé in de camera te kijken. Het gaat om de interactie tussen hen als gezin. En als de kids een niet willen, wacht ik geduldig. Even een break en we kunnen weer 🙂 .Vandaar dat je deze heerlijke ongedwongen foto’s krijgt.
Zo dankbaar dat ik dit geweldig gezin mocht vastleggen. Ongedwongen en relaxed gingen we te werk, met het onderstaande als resultaat. ♡

Benieuwd naar meer gezinsfoto’s? Bekijk ook hier de blog van mijn andere familie fotoshoot

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede, Selijn Fotografie

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede

Familie fotoshoot op locatie, Familie Fotoshoot Wekeromse Zand, fotoshoot Ede, portretfotografie Ede , Selijn Fotografie

Familie shoot op locatie, familie fotografie

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024