Zwanger & Newborn shoot Tanja & Pieter Willem | Veenendaal

Een van de leukste dingen van mijn beroep is dat ik gezinnetjes zie groeien. Van de eerste zwanger & newborn shoot met de onwennige, maar oh zo lieve, bezorgde nieuwbakken ouders tot hun tweede of derde kindje.
Zo ook bij Tanja & Pieter Willem, het leek wel gisteren dat ik hen voor het eerst zag. De eerste zwanger & newborn shoot legde ik ruim twee jaar geleden vast. Nu kreeg Mila een broertje erbij.
We spraken af bij Kwintelooijen in tussen Rhenen en Veenendaal. Het was prachtig weer, en ik had mijn ‘assistente’ Senna ook mee. Met een kleine als Mila erbij werd de nadruk niet alleen bij de buik gelegd, maar ook als hen als gezin. Met haar ’twee ik zeg nee” werd het een hilarische shoot.
Twee maandjes later kreeg ik het bericht dat Daan was geboren. Tijdens de newborn shoot nam de wensen door van Tanja & Pieter Willem en gaf aan dat het wellicht leuk was om een soort van registratie te doen met hier en daar wat aanwijzingen. Mila stal de show en vond het maar wat gezellig dat ik er weer was!
Zoals je gewend bent, een impressie van de twee shoots! Have fun watching!

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024