Zwanger & Newborn shoot Nikki & Jos | Veenendaal

Afgelopen zomer werd ik gevraagd om de zwanger & newborn shoot van Nikki & Jos te fotograferen. We spraken af bij het Enka terrein voor de zwangerschap shoot. Nikki & Jos wilden graag een industriële omgeving en dan zit je bij de Enka goed! Deze stoere ouders-to-be op hun favoriete sneakers, waren voor alles in! Het werd een leuke en ontspannen shoot! Ik was bevoorrecht dat ik al de naam van dit klein wondertje mocht weten. Een naam die ik zelf vroeger ook al heel mooi vond! Fenna!

Tijdens de newborn shoot Fenna kwam ik bij de nieuwbakken ouders thuis. Fenna lag heerlijk te soezen in haar ledikantje! Wat een lief baby’tje met een bos vol haar! Je zag dat Nikki & Jos ontzettend verliefd  en trots waren op hun dochtertje. Het is fijn om deze magische momenten vast te leggen!

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024