Trouwerij Landgoed Groot Warnsborn

Trouwerij bij Landgoed Groot Warnsborn

De trouwerij van Melle en Carolien op Landgoed Groot Warnsborn begon goed. Het was een fantastische zonnige dag in mei. Heel Gelderland was in rep en roer vanwege de start van Giro, ik vanwege de gave dag van het bruidspaar!
Melle en Carolien, vroegen mij eind vorig jaar of ik hun trouwerij wilde vastleggen. Ik voelde me zeer vereerd, want ik ken ze al een tijdje. Om op te warmen voor de grote dag hebben we eerst een loveshoot gedaan. En nu was het tijd voor het echte werk!
Carolien verraste mij met haar gave jurk, vol bling-bling en nauw aangesloten (mermaid dress). Melle zag erg super strak uit in zijn blauwe pak en kekke schoenen. Zo ook de jongens Tristan en Floris, de zonen van Melle.
De dag verliep gemoedelijk en erg gezellig. De sfeer zat er goed in en het bruidspaar genoot in volle teugen. Een hele dag mocht ik meegenieten van het aankleden t/m het feest. Bruidsfotografie zoals ik het graag meemaak! Alles klopte en het was fantastisch om dit mooie koppel vast te leggen.
Lieve Melle en Carolien, geniet van elkaar! Dank jullie wel voor deze schitterende dag!

     

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024