Terug naar het overzicht

Babs Con – Con Bolderman

Het zorgvuldig uitkiezen van een trouwambtenaar is de moeite waard! Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie op de dag van je leven, jullie Huwelijk! BABS Con sluit het huwelijk op een ontspannen en intieme manier, waarin humor en interactie sleutelwoorden zijn voor de werkwijze van deze trouwambtenaar.

,, Jouw gasten zijn het publiek maar let op; deze waarnemers staan niet slechts ongebruikt langs de zijlijn. En de cabaretier die aan het woord is lijkt steeds minder op een trouwambtenaar en steeds meer op die vriend waarvan je blij bent dat hij er bij is”. 

De huwelijksceremonie is één van de hoogtepunten en uiteindelijk draait het om het Ja woord, laat dit tot een onvergetelijk moment maken.  Con als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is van mening dat de trouwceremonie best wat losser en leuker mag.
Géén opgelezen verhaal van een toegewezen trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is, maar een persoonlijk verhaal die het bruidspaar en gasten verrast is zijn werkwijze! Geef samen invulling aan jullie huwelijksceremonie. Een persoonlijk verhaal, een onvergetelijke speech met aandacht voor het verleden, heden en de toekomst!

www.babscon.nl

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024