Bruidsfotografie in het hart van Utrecht

Bruidsfotografie in hartje centrum van Utrecht

Ongedwongen bruidsfotografie in hartje centrum van Utrecht, wat een geweldige stad om trouwfoto’s te maken. Lang keken Dennis & Catharina ernaar uit en afgelopen september was het dan zover. Ik leerde het leuke stel kennen bij mij in de studio in Ede. Als voorproefje maakten we een geweldige loveshoot in Groningen, waar zij elkaar leerden kennen. Nu woonachtig in het midden van het land, hartje centrum van Utrecht. Daar hielden zij ook hun trouwdag, en hoe!

Met een tuktuk door Utrecht stad

Voor de bruidsfotografie tijdens hun trouwdag in stad Utrecht was geweldig! Omringd door hun naasten en familie zagen zij elkaar voor het eerst op het dak van  hun geweldige appartementen complex. Voor de fotoshoot crosten wij samen met hen in een tuktuk de stad door. We fotografeerden op de gaafste plekjes in de stad, zo ook met de Domtoren op de achtergrond, een musthave als je in Utrecht woont. Na de trouwfotografie fotoshoot was het tijd voor de ceremonie op de geweldige locatie van Hotel Karel V, wederom hartje centrum.

Ongedwongen fotografie op de boot 

Als trouwfotograaf maak je de leukste momenten mee! Dit keer werden de gasten verrast met een boottocht door de Utrechtse grachten met champagne & lekkernijen. De sfeer was super en ongedwongen, daar hou ik van, want daar komt mijn trouwfotografie alleen maar ten goede! Het feest werd gehouden bij Sonnenborgh een mooie locatie afsluiter. Wat heb ik genoten van jullie Dennis & Catharina! Op jullie liefde!  

Bruidsfotografie in Utrecht, Trouwfotograaf Utrecht, Trouwen in Utrecht, Bruidsfotograaf Utrecht

Stylish bruidsfotografie in Utrecht, Trouwfotograaf Utrecht, Trouwen in Utrecht, bruidsfotograaf Utrecht

Ongedwongen bruidsfotografie in Utrecht, Trouwfotograaf Utrecht, Trouwen in het hart van Utrecht, Bruidsfotograaf Utrecht

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024