Bruidsfotografie Amsterdam | Roel & Andrea

Bruidsfotografie Amsterdam

Bruidsfotografie doe ik graag in elke stad of dorp. Daardoor kom ik overal, zoals in mijn eigen stad Ede, maar ook in Amsterdam! En wow, wat een toffe bruiloft was dit! Roel & Andrea zeiden “JA” tegen elkaar in het prachtige Pompstation in Amsterdam.

Heerlijk ongedwongen bruidsfotografie

Tijdens de eerste kennismaking, klikte het gelijk. Roel en Andrea kwamen samen met hun twee kids naar mijn studio in Ede. We bespraken hun wensen over de bruidsfotografie in Amsterdam en ik liet mijn demo albums zien. Ze wilden ook graag een loveshoot doen, dit was een mooie manier om alvast te wennen aan mijn manier van fotograferen. En wat was het gaaf om een van de foto’s terug te zien op hun trouwkaart.

De trouwdag in Amsterdam

We begonnen bij hen thuis en vandaar liepen samen met hun twee kinderen naar het Oosterpark om de fotoshoot te doen. Heerlijk tussen het fietsend en wandelend publiek kregen zij als bruidspaar veel bekijks. Doordat de fotoshoot met de kids was, bleeft het heerlijk ongedwongen. Ze konden hun gang gaan en terwijl ik ook het bruidspaar apart kon fotograferen.

Trouwceremonie

Eenmaal bij de trouwlocatie Pompstation Tijdens werden zij flink onthaald als echte celebrities. Roel & Andrea, waren ontroerd van geluk en genoten van de familie en vrienden om hen heen.  Zo prachtig om te zien! De trouwceremonie werd geleid door een goede vriend van de familie. Dat gaf een extra persoonlijk tintje aan deze mooie ceremonie.

Diner & Feest

Omdat vanaf de ceremonie alles op een trouwlocatie werd gehouden, kon men ongedwongen genieten. Er werd tijdens het diner mooie speeches gehouden. Met een lach en een traan werden er verschillende anekdotes gehouden. Daarna was het tijd voor een spetterend feest.

Heerlijk om zo’n geweldige mooie dag als deze te mogen meemaken. Ik voel me bevoorrecht om zoveel vertrouwen te ontvangen van koppels.

bruidsfotografie Amsterdam, trouwen in Amsterdam, trouwen in Amsterdam Centrum, trouwfotografie Amsterdam

bruidsfotografie Amsterdam, trouwen in Amsterdam, trouwen in Amsterdam Centrum, trouwfotografie Amsterdam

bruidsfotografie Amsterdam, trouwen in Amsterdam, trouwen in Amsterdam Centrum, trouwfotografie Oosterpark in Amsterdam

 

bruidsfotografie Amsterdam, trouwen in Amsterdam, trouwen in Amsterdam Centrum, trouwfotografie Amsterdam

 

bruidsfotografie Amsterdam, trouwen in Amsterdam, trouwen in Amsterdam Centrum, trouwfotografie Amsterdam, Pompstation Amsterdam

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024