Bruidsfotografie Klooster Bethlehem Haren | Ramon & Gaby

Deze fantastische bruiloft van Ramon & Gaby bij Klooster Bethlehem had alles. Het was een bijzondere en geweldige dag vol emoties, liefde en connectie. Ramon & Gaby leerde ik kennen tijdens onze vakantie in Italie 2015. We hadden super leuk contact en Gaby bleef mijn fotografie volgen via Social Media. Een jaar later werd Gaby ten huwelijk gevraagd door Ramon en vroegen zij mij om hun trouwdag te fotograferen! Ik voelde mij super vereerd!
De dag begon vroeg bij hen thuis, waar Ramon en de jongens bezig waren met de voorbereidingen. Vandaar uit vertrokken videograaf Michael en ik naar Gaby waar zij met de meiden aan het voorbereiden was. De sfeer was gemoedelijk, rustig met een beetje spanning erbij. Heerlijk!
Ramon verraste Gaby met een toffe Audi R8. Als eigenaar van een Exclusive Audi Autobedrijf, kon je niet anders verwachten 🙂 Na hun First Look was het tijd voor de fotoshoot: Ramon scheurde af en toe met de auto, het was moeilijk om de Audi R8 bij te houden! We kwamen op de tofste plekjes in de omgeving van Klooster Bethlehem waar zij hun JA-woord zouden geven.
Het weer was hen goed gezind en zij konden heerlijk buiten trouwen. De styling zag er op en top uit. De mensen van Klooster Bethlehem kunnen dat als geen ander. Het werd een mooie en emotionele ceremonie.
De tijd ging snel voorbij, na de felicitaties kon men heerlijk genieten van de trouwtaart. En af en toe nam ik hen mee om een mooi shot te maken. Na de BBQ was het alweer tijd voor een spetterend feest waar het dak vanaf ging!
Ramon & Gaby waren overal voor in, wat een geweldig stel! Ik vond het echt geweldig om een deel uit te maken van deze mooie dag! Geniet van de foto’s, have fun watching!

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024