Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg Echteld

Een grote wens van mij die weer uitkwam: bruidsfotografie bij Kasteel Wijenburg in Echteld. Wat een geweldige trouwlocatie is dat! De laatste keer dat ik er geweest ben is ruim 20 jaar geleden.
Het bruidspaar Rob & Cynthia trouwden er tijdens de corona. Ondanks de restricties van 1,5 meter afstand en ook het uitnodigen van minder gasten, werd het een geweldige dag!

Hoe de dag begon

Eerst begon ik bij Rob thuis in de stad van Flipje, namelijk Tiel. Het was gelukkig prachtig weer, na een week nattigheid die er gevallen was. De ouders en broer van Rob vergezelden Rob en samen dronken zij koffie. Het aankleden deden we gewoon in de  keuken. Daarbij maakte ik gebruik van het licht in de keuken. Je kon merken dat Rob best wel zenuwachtig was, wat natuurlijk niet erg was, ze keken er al zo lang naar uit!
Vervolgens ging ik op weg naar Cynthia die haar voorbereidingen bij Kasteel Wijenburg  in Echteld deed. Ik liet het weer op me inwerken hoe fantastisch mooi de zalen van het kasteel zijn. Echt prachtig! Cynthia was heerlijk bezig met haar haar en deed haar eigen make up. Een serene sfeer heerste er.

First look & Ceremonie bij Kasteel Wijenburg 

Rob hield het niet meer en was zo gespannen tijdens de First Look. En ja dan helpt het niet als hem de aanwijzing gaf om met zijn rug naar Cynthia te staan. Het leverde heerlijke beelden op! De gasten hielden het ook niet droog, zo intiem en liefdevol was het! Na alle ohh’s & ahh’s waren geweest, kon het bruidspaar zich even afzonderen en waarin zij van elkaar genieten tijdens de fotoshoot.

Ceremonie 

De crew van het kasteel hadden voor de ceremonie buiten een prachtige setting gemaakt. En ondanks dat men 1,5 meter afstand moest houden heerste er een intieme sfeer met veel emotie. Eerst werd Rob weggegeven door zijn moeder, en vervolgens Cynthia door haar vader. Een traditie met een knipoog naar de 21ste eeuw.

Receptie

Vervolgens was het tijd voor een gezellige receptie met taart & toast. Dat je als fotograaf erg bevoorrecht bent, blijkt wel uit dat bruidsparen je bijna alles als eerste vertellen. Cynthia was namelijk net 3 maandjes zwanger en zij wilden de daggasten verrassen middels een origineel surprise. Nieuwsgierig, bekijk dan de foto’s hieronder! Kortom een geweldige dag beleefd met dit ongedwongen stel en papa & mama to be!

trouwen bij kasteel wijenburg, trouwfotograaf Kasteel Wijenburg Echteld, trouwen in de Betuwe, Trouwen in een kasteel

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024