Bruidsfotografie Ede

Deze bruidsfotografie was op een zonovergoten winterse dag met het bruidspaar Thijs & Patricia in  een van de mooie gemeente dorpen van Ede, namelijk Lunteren. De eerste maand van het nieuwe jaar, klonk voor hen goed, zo ontstond 19-01-19! Wat een mooie datum om te gaan trouwen en dat om de hoek bij mij in Ede. Dat het ijskoud was, deed hen niet zoveel. Zij straalden warmte uit van liefde! De firstlook was zo mooi! Thijs was erg zenuwachtig om zijn Patricia te ontmoeten in haar trouwjurk. En ja, Patricia zag er stralend uit! Telkens weer krijg ik kippenvel van deze momenten, en ja, ook een beetje van de kou 🙂 De trouwfotografie fotoshoot deden wij lekker om de hoek bij het ouderlijk huis van Patricia, zo fijn!

Ceremonie in hun eigen dorp

Het was fijn om zo dichtbij Ede de trouwfotografie te doen. Omdat de bruid van oorsprong uit Lunteren komt, wilde ze ook graag trouwen in haar stamcafé en feestzaal van Floor. De zaal was omgetoverd tot een mooie ceremonie zaal en omringd door hun dierbaren zeiden zij het  JA-woord. Marieke Hartsuiker, trouwambtenaar van Gemeente Ede Heerlijk om die ongedwongenheid vast te leggen. De liefde en enthousiasme spatte ervan af.

Familie fotoshoot in de kou!

Ik ga graag naar buiten voor de groepsfoto’s en tja ook als het zo koud is! Gelukkig hadden ze warme jassen mee om even warm te blijven. En als de beurt was voor hen om op de foto te gaan, ging hup, de jas op de grond en even snel op de foto! Dat leverde wel hilarische fotomomenten op! Heerlijk!

Taart & Toast

De taart & toast tijdens deze bruidsreportage werd heerlijk in de warme zaal van Floor gehouden. Het was een heerlijk eerste taartje van dit jaar! Hou er van! En de toast werd niet gedaan met zoals velen doen met champagne, maar met bier! Een heerlijke dag vol met liefde en warmte!

Wil je meer van mijn bruidsfotografie lezen? Bekijk ze hier

 

bruidfotografie Ede, trouwfotografie in Ede, trouwfotograaf Ede, bruidfotograaf Ede

bruidfotografie Ede, trouwfotografie in Ede, trouwfotograaf Ede, bruidsfotograaf Ede

bruidfotografie Ede, trouwfotografie in Ede, trouwfotograaf Ede, bruidfotograaf Ede

bruidfotografie Ede, trouwfotografie in Ede, trouwfotograaf Ede, bruidfotograaf Ede

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024