Afterwedding shoot Toscane San Gimignano Italië | Jeffry & Floor

Bij de intake van Jeffry & Floor hadden wij het er samen gekscherend over. En ruim een half jaar na hun trouwdag werd het werkelijkheid! Dé afterwedding shoot in hartje Toscane, San Gimignano Italië!
Jeffry & Floor ken ik al een geruime tijd, over een klik hoeven wij niet te spreken, we voelen elkaar gewoon aan! En soms tot het enge toe, vooral bij Floor. Vrijdag kwamen wij in de vroege middag aan en konden de omgeving op ons gemak verkennen. Het voelde als een tweede thuis; wat een geweldige omgeving, ambiance en natuur. De locatie waar wij vertoefden was een sprookje.

De dag begon relaxed en  hairstyliste Graziella van Arte e Moda L.G., modelleerde Floor’s haar tot een waar kunstwerk. Wij begonnen vlakbij het hotel, vervolgens reisden wij af naar het pittoreske San Gimignano. De toeristen keken hun ogen uit naar het prachtige stel en riepen “Bello sposi , auguri”! Een beetje ongemakkelijk was het voor hen wel, maar na eenmaal in de menigte op te gaan, kregen Jeffry en Floor de smaak te pakken!

Het was een geweldige avontuur en ik heb onwijs genoten! Dank jullie wel lieve Jeffry & Floor dat ik dit samen met jullie mocht beleven! Grazie mille a tutti!

A special thanks to:
Hairstyliste Arte e Moda L.G. Graziella & Linda
Hotel Il Rosolaccio

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024