After Wedding Shoot | Venetië

After Wedding shoot in Venetië

Wat een heerlijke stad blijft Venetië en dan zeker om er een After wedding shoot te fotograferen! Met zijn mooie pittoreske straatjes en geweldige gebouwen kom ik er graag. Dan te bedenken dat ik daar weer een After Wedding Shoot mocht fotograferen!

Echt naar Venetië?

Yes! Ik mocht tijdens de huwelijksreis van dit kersverse bruidspaar naar Venetië. Jeroen & Lisette wilden graag in hun mooie trouwkleding op de mooiste plekjes hun After Wedding shoot doen. En dan ben je in Venetië op de juiste plek. De dag van aankomst was erg regenachtig, dus besloten wij om de dag erop te shooten. Tja en dan maar genieten tijdens een heerlijk diner onder het genot van een heerlijk wijntje ( of twee). We konden heerlijk bijkletsen over hun huwelijksdag die twee dagen ervoor was.

De dag van de after wedding shoot

Op de dag van de after wedding shoot, begon met een overheerlijk uitgebreid ontbijt. Het kersverse bruidspaar had alles al klaarliggen voor de shoot. Nadat haar kapsel en makeup was gedaan, liepen wij door de straatjes van Venetië en begonnen. Waar je ook keek, de plekjes zijn fantastisch! Gelukkig was het droog en konden wij heerlijk onze gang gaan! Ondanks de drukte dat Venetië kent, had iedereen had oog voor het kersverse bruidspaar! Ze feliciteerden hen, en zeiden ‘Auguri’! De vele mensen was geen punt voor mij, dat hoorde erbij, maar wist ook hele leuke plekjes te vinden waar niemand was!

Burano

Ook zijn wij naar het prachtige kleurrijke eiland Burano geweest. Wat is het daar fantastisch! Ik was helemaal in mijn element. Daar kwam de zon nog eens te voorschijn waardoor het nóg kleurrijker werd dan het al was. Het was een geweldige tijd met Jeroen & Lisette, en ik ben ontzettend blij dat ik een mooie herinnering voor hen mocht vastleggen.

Geniet van dit lieve koppel tijdens hun huwelijksreis in Venetië.

after wedding shoot Venetië, after wedding in het buitenland, selijn fotografie, Venetië fotografie

after wedding shoot Venetië, trouwfotografie in Venetië, bruidsfotografie in Italië

trouwen in het buitenland, destination fotografie, trouwfotograaf in het buitenland, trouwen in Italië

trouwfotografie in Venetië, trouwen in Venetië, after wedding shoot Italië

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024