nl / en

Blog

Terug naar het overzicht

After Wedding Shoot | Venetië

Bruidsfotografie // februari 6, 2020

Wat een heerlijke stad blijft Venetië, met zijn mooie pittoreske straatjes en geweldige gebouwen kom ik er graag. Dan te bedenken dat ik daar weer een After Wedding Shoot mocht fotograferen!
Ik mocht tijdens de huwelijksreis van dit kersverse bruidspaar naar Venetië. Jeroen & Lisette wilden graag in hun mooie trouwkleding op de mooiste plekjes hun After Wedding shoot doen. En dan ben je in Venetië op de juiste plek. Dit keer zijn wij ook naar het prachtige kleurrijke eiland Burano geweest. Daar kwam de zon nog eens te voorschijn waardoor het nóg kleurrijker werd dan het al was. Het was een geweldige tijd met Jeroen & Lisette, en ik ben ontzettend blij dat ik een mooie herinnering voor hen mocht vastleggen.
Geniet van dit lieve koppel tijdens hun huwelijksreis in Venetië.

Enthousiast geworden? Get in contact
Naar boven

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017