NL EN

Bruidsparen aan het woord

Door structuur in haar werkwijze zijn de foto's echt fantastisch geworden!

Wij hadden meteen een leuke klik met Melissa. Ze is een enorm leuke en gepassioneerde fotografe. Op de dag zelf hebben we ook veel aan haar gehad, omdat ze structuur heeft in haar werkwijze. De foto's zijn echt fantastisch geworden! Dank voor de goede voorbereiding, de fantastische dag zelf en de snelle afwerking na de bruiloft. Zeker een aanrader!

Stevan & Helene

De stijl was precies wat we voor ogen hadden

We zijn bij Melissa gekomen door een onwijs gave foto die we tegenkwamen op het internet. Die foto was precies in de stijl die wij voor ogen hadden voor onze bruiloft. Op de dag zelf hebben we heel veel aan Melissa gehad, met haar structuur en humor hadden we een hele relaxte shoot. Ze viel ook goed in de smaak bij onze gasten. De uiteindelijke foto's zijn echt heel mooi geworden, we zijn heel tevreden en raden Melissa zeker aan

Abel & Romy

Onderscheidend door humor, oprechtheid en de juiste sfeer weten over te brengen

Petje af voor Selijn Fotografie! Hoe jij een stelletje ongeregeld zo vakkundig op de foto kan zetten, kan ik alleen maar diepe waardering voor hebben! Door je humor, oprechtheid en de juiste sfeer te brengen, heb je zelfs mij ontspannen gekregen ;-). Een combi van je persoonlijkheid en je vak zeer goed te verstaan, maakt jou meer dan onderscheidend en bevestigd nog maar eens dat je award-waardig bent! Heel veel dank voor je bijdrage aan onze prachtige dag!

Roy & Gerda

Ze begreep onze wensen en we hadden niet blijer kunnen zijn met het resultaat!

Er was meteen een klik toen we Melissa ontmoetten. Ze is een heel fijn persoon met humor! Ze begreep onze wensen en we hadden niet blijer kunnen zijn met het resultaat! De foto's en het fotoboek zijn werkelijk prachtig geworden. Wij houden niet van de standaardfoto's / fotoshoots en Melissa heeft hier echt naar geluisterd. Ze is ook een heel prettig iemand om tijdens de bruiloft om je heen te hebben. We zouden haar zeker aan iedereen aanraden!!!

Luuk & Leonie

Melissa krijgt op natuurlijke wijze voor elkaar wat je als bruidspaar zo graag wilt

Wat was het fijn om Melissa op onze bruiloft te hebben. Ze is een geweldige vakvrouw en een fantastisch leuk mens. Wat hebben we een lol gehad samen! Melissa krijgt op natuurlijke wijze voor elkaar wat je als bruidspaar zo graag wilt. Ze is er, maar toch ook weer niet. En bovenal, het resultaat is prachtig. Wat zijn we blij met onze foto's en het album!

Dennis & Catharina

We voelden ons gelijk op ons gemak

Melissa is een ontzettend leuke en spontane vrouw waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelden. En wat waren de foto's van onze bruiloft gaaf! Super mooi, wij zijn er zo blij mee! Na de bruiloft hebben we van veel van onze gasten gehoord dat ze Melissa zo'n leuke fotograaf vonden. En iedereen is onder de indruk van het resultaat. Bedankt Melissa, je hebt onze dag vastgelegd precies zoals deze was!

Wilco & Pauline

Melissa is ´niet aanwezig´ tijdens een bruiloft en maakt de mooiste foto´s

Melissa krijgt van ons een dikke 10! Ze is erg goed in haar vak, fotografeert met passie én heeft onze wensen overtroffen. Na een prettige voorbereiding was het fijn om te merken dat alles op de grote dag vlekkeloos verliep. Melissa verstaat de kunst om als fotograaf ´niet aanwezig te zijn´ tijdens een bruiloft´. En toch hebben wij na afloop de allermooiste foto´s ontvangen!

Bert & Brigit

Wij hadden geen betere keus kunnen maken

Melissa is in 1 woord: Fantastisch! We hadden geen betere keuze kunnen maken want wat was het een geweldige dag met haar (voor veel gelachen en gezellig) en wat heeft ze prachtige foto's afgeleverd! Beter hadden we ons niet kunnen wensen. Melissa is een fijne aanwezige op je trouwdag en ze gaat op in de menigte. We hebben foto's van momenten waarop we haar aanwezigheid niet eens hebben opgemerkt. Zolang Melissa dit werk doet, blijven wij haar boeken! ;-)

Jeffry & Floor

Een vrolijke fotograaf met oog voor detail

Melissa is leuk, vrolijk, luistert goed en heeft oog voor detail. Het resultaat van haar fotografie is prachtig. Als we de foto´s terugkijken, beleven we de hele dag opnieuw!

Bob & Sahar

An extraordinary photographer

The most beautiful pictures ever! Melissa is a wonderful person and an extraordinary photographer. Thank you that you gave us beautiful memories!

Kristina & Alexander

Iedereen is onder de indruk van het resultaat

Melissa is een ontzettend leuke en spontane vrouw waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelden. En wat waren de foto's van onze bruiloft gaaf! Super mooi, wij zijn er zo blij mee! Na de bruiloft hebben we van veel van onze gasten gehoord dat ze Melissa zo'n leuke fotograaf vonden. En iedereen is onder de indruk van het resultaat. Bedankt Melissa, je hebt onze dag vastgelegd precies zoals deze was!

Andries & Mientje

Hele gave en onverwachte foto's

Super. Wat is Melissa en top fotografe. Helemaal blij met onze keuze. Ze stelde ons tijdens de shoot op ons gemak en daar zijn hele gave en onverwachte foto's uitgekomen. Ook het album is helemaal naar onze zin. Een echte aanrader!

Eloy & Caroline

Melissa heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt!

Wat een GEWELDIGE fotografe maar vooral ook een super leuk mens. We hadden van te voren alles goed met haar doorgesproken en je kon gelijk merken dat ze wist wat ze aan het doen was. Op de dag zelf heeft ze onze verwachtingen meer dan waargemaakt! Ze was op een prettige manier aanwezig als persoon, maar als fotograaf was ze bijna 'onzichtbaar'. Na de bruiloft kregen we al vrij snel de preview... WAUW. Knap hoe ze ons op ons mooist heeft kunnen fotograferen, zonder dat het geforceerd aanvoelde. Wij zijn helemaal tevreden!

Tom & Silke

Wij zouden haar bij iedereen aanraden.

Voor ons was een ontspannen en onbezorgde huwelijksdag het belangrijkst. Melissa heeft daarin bijgedragen door op de achtergrond alle belangrijke gebeurtenissen vast te leggen. Erg fijn contact gehad en zouden haar bij iedereen aan raden.

Robert & Andrea

In een split-second schat Melissa een locatie in en maakt ze prachtige foto´s

Het is helemaal geweldig wat Melissa op onze trouwdag voor ons heeft gedaan. In een split-second schat ze een locatie in en maakt ze prachtige foto´s. Van de reportage op de mooiste locaties van Rotterdam tot het stadhuis in Gouda en van het diner tot het afsluitende feest: Melissa heeft alle momenten perfect op de foto gezet.

Edwin & Louke

Een topdag mede dankzij Melissa

Afgelopen juni onze trouwdag gehad met Melissa als fotograaf!! Super gezellige dag gehad. Het was een topdag mede dankzij Melissa! Thanks!!

Cees & Ilena

We hebben prachtige foto's

Wij zijn blij dat we voor Melissa hebben gekozen. Mijn man was zo gespannen op de dag,en Melissa deed er alles aan om hem op zijn gemak te laten voelen. En dat is gelukt! We hebben prachtige foto's & zijn trots op ons album!Dank je wel Melissa!

Bas & Jorunn

Een fantastische dag die perfect is vastgelegd

Melissa, je bent een geweldige fotografe! Wij zijn ontzettend blij met ons fotoboek en laten met veel plezier onze trouwfoto's aan familie en vrienden zien. We hebben een fantastische dag gehad en die heb jij perfect weten vast te leggen. Bedankt! liefs.

Olaf & Jasmin

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017