NL EN

Tintelend Trouwen- Mariëlle Bouw-Koller

Terug naar het overzicht

Tintelend Trouwen- Mariëlle Bouw-Koller

Mag jullie ceremonie méér zijn dan alleen ‘Ja’ zeggen?

Mag jullie liefde worden verwoord in een verhaal en mag jullie gevoel van koesteren-genieten-houden van én vertrouwen echt verteld worden? 
Laten we dan samen wensen om zetten in mogelijkheden. Want met passie, aandacht, details & interactie vertel ik met liefde jullie verhaal. Samen creëren we een onvergetelijk moment inclusief tranen van ontroering én de meest brede glimlachen.


De ceremonie is een moment om puur te genieten. Een moment om uit te spreken wat vaak onuitgesproken blijft. Een moment om met de liefste om je heen de liefde te vieren. Een moment om voor altijd te koesteren. Want dat verdient de liefde, dat verdient júllie liefde!


Jullie huwelijk is een feest en ook het hart van de dag, de ceremonie, mag een feest zijn met pure emotie. Een traan die over je wang rolt van de woorden die ontroeren om vervolgens breeduit te lachen over de vele details die genoemd worden.


“When you invest our life, you invest your love”

Kiezen jullie voor Tintelend Trouwen? Dan kiezen jullie voor een ceremonie vol warmte, persoonlijke details, interactie, ontroering én humor. JA zeggen op een unieke manier die past bij jullie. Samen kiezen we er bewust voor om tijd met elkaar door te brengen om zo toe te werken naar dat magische moment!

Gaat het tintelen? Wil je meer weten? Check dan snel de site en wie weet kletsen we binnenkort bij onder het genot van dampende thee en heerlijke koekjes!

Liefs Mariëlle

wwww.tintelendtrouwen.nl

 

 

Enthousiast geworden? Neem contact op

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017