Terug naar het overzicht

The WeddingSingers – Janine & Lisette

De huwelijksceremonie is het belangrijkste moment op je huwelijksdag.

Met live muziek tijdens het “hart” van je trouwdag maken wij voor jullie én jullie gasten een onuitwisbare herinnering. Dat moet perfect zijn. Professionals die jullie favoriete liedjes zingen vanuit het hart: dat zijn wij.

We maken jullie ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk. The WeddingSingers zingen al sinds 2002 tijdens de huwelijksceremonie in binnen- en buitenland. Liever met live begeleiding van piano of gitaar? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

We zorgen voor een smaakvolle muzikale omlijsting van jullie jullie borrel, aansluitend op de ceremonie met onze  Taart & Toost Tunes;  bijvoorbeeld bij het aansnijden van de bruidstaart. Wij ontvingen in 2016 het Keurmerk Trouwen. Daarmee weet je dat je met een betrouwbare leverancier, met goede Algemene Voorwaarden voor het bruidspaar, in zee gaat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Ceremonie + Taart en Toost Tunes bieden we ook aan als een arrangement.We zingen in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans,Italiaans, Russisch, Portugees en Arabisch.

In heel Nederland en daarbuiten!

www.weddingsingers.nl

 

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2022