NL EN

Ohlala Weddings – Ingeborg Keukens

Terug naar het overzicht

Ohlala Weddings – Ingeborg Keukens

Als weddingplanner, ceremoniemeester of wedding stylist zorg ik er samen met jullie voor dat jullie dag nog leuker en mooier wordt dan dat jullie hadden bedacht.
Ik vind het superleuk om bruidsparen te begeleiden naar de allerbeste dag van hun hele leven. Het gevoel dat een bruidspaar heeft op hun trouwdag is zo bijzonder en zo geweldig, dat wil ik iedereen laten meemaken!
Omdat jullie de organisatie van jullie niet heel erg onbelangrijke dag deels uit handen geven, vind ik het erg belangrijk dat we een goede klik hebben. Daarom begin ik altijd met een uitgebreide kennismaking waarin we al jullie wensen, dromen en persoonlijke voorkeuren doornemen. Tot nu toe zijn die gesprekken altijd erg gezellig geweest, dus ik heb er vertrouwen in dat dat met jullie ook zo zal zijn!
Wanneer ik voor jullie aan de slag mag gaan dan kunnen jullie verwachten dat jullie een persoonlijke, enorm toffe en strak geregelde of juist fantastisch gestylde bruiloft hebben die overloopt van liefde en plezier. Echt een dag die jullie, en iedereen om jullie heen, nooit meer zullen vergeten.
Lieve groet,
Ingeborg
www.ohlala-weddings.nl
Enthousiast geworden? Neem contact op

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017