NL EN

Blog

Terug naar het overzicht

Bruidsfotografie Dennis & Catharina | Karel V Utrecht

Bruidsfotografie // maart 19, 2017

Bruidsfotografie bij Karel V in Utrecht. Lang keken Dennis & Catharina ernaar uit en afgelopen september was het dan zover. Ik leerde het leuke stel kennen bij mij in de studio. Tijdens de loveshoot in Groningen waar zij allebei hebben gestudeerd, hadden we de grootste lol. Het was of ik hen al een tijdje kende. De trouwdag in Utrecht was geweldig! Samen met hen in een tuktuk crosten wij de stad door. We fotografeerden op de gaafste plekjes in de stad. Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie op de geweldige locatie van Hotel Karel V, wederom hartje centrum. De gasten werden verrast met een boottocht door de Utrechtse grachten met champagne & lekkernijen. De sfeer was super en ongedwongen, daar hou ik van! Het feest werd gehouden bij Sonnenborgh een mooie locatie afsluiter. Wat heb ik genoten van jullie Dennis & Catharina! Op jullie liefde!  

 

 

Enthousiast geworden? Neem contact op

Laat hier je reactie achter!

Naar boven

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017